Mån-Tors, 07:00-16:00 Fre, 07.00-14.45

info@ulo.se

Reklamskyltar

Bild på en reklamskylt från ULÖ

Beställ reklamskyltar

I vår skyltfabrik i Motala, i Östergötland tillverkar vi många olika slags reklamskyltar. Våra kunder består av både reklambyråer och profilföretag, som i sin tur erbjuder dessa reklamskyltar med tryck till sina kunder.

Om du är ute efter en trygg skylttillverkare som levererar skyltar i hög kvalitet – precis så som du vill ha dem – hör av dig till oss på ULÖ Plast!

Kundanpassad tillverkning av reklamskyltar

En reklamskylt har ett huvudsyfte – att synas bra oavsett sin storlek! Format och mått är upp till dig som beställare. Med hjälp av våra olika metoder för plastbearbetning kan vi ta fram önskar format och utseende. Välj hur du vill att skylten ska placeras. Kanske ska den hängas, ställas på ett bord, få ben eller monteras på annat vis. Vi på ULÖ Plast tillverkar reklamskyltar helt efter dina önskemål som kund.

Digitaltryck & screentryck av skylt

Om du vill att vi även tar hand om trycket på din reklamskylt erbjuder vi digitaltryck och screentryck i vår skyltfabrik. Men vi säljer också råmaterialet till skyltar för reklambyråer och profilföretag som själva erbjuder tryck!

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag till en säljande reklamskylt!

Reklamskyltar i olika material

Reklamskyltar kan tillverkas i olika slags material. Allra vanligast är dock plastskyltar. Det blir mest prisvärt! Vi har lång erfarenhet av olika plastmaterial och vi guidar dig gärna i valet av material. Det är viktigt att välja ett material som tål påverkan från vind, regn (om den ska vara utomhus) och sol – samtidigt som den är enkel att rengöra.

Snygga & proffsiga reklamskyltar lönar sig

En reklamskylt säger så mycket om en produkt. Designen och budskapet på reklamskylten påverkar kundens uppfattning om produkten och företaget som säljer den. En solblekt, gammal reklamskylt lockar sällan kunder.

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag till en säljande reklamskylt!