Mån-Tors, 07:00-16:00 Fre, 07.00-14.45

info@ulo.se

Material

Plastmaterial

ULÖ Plast tillhandahåller hela eller delade skivor av de vanligaste plasterna. Med vår NC-styrda såg kan vi med snabbhet och noggrannhet såga till önskad plastbit.

Plast till reklam

Vi har plaster som lämpar sig väl för reklam- och displayprodukter. Av dessa plastmaterial kan man tillverka fasadskyltar och inomhusskyltar. De vanligaste plasterna för detta ändamål är:

Plasterna finns i en mängd olika färger.
Vi har en dekoravdelning som hjälper dig med skyltar och dekaler i olika plastmaterial.

Plast för tillverkning – industri

Eftersom plast har lätt vikt är materialet nötningsbeständigt och kemiskt motståndskraftigt och därför mycket lämplig för tillverkning av industridetaljer såsom plastkomponenter och skyddskåpor mm. Acetal, polyeten (PE), pvc och polykarbonat (makrolon och lexan) är vanliga industriplaster.

Printmaterial – för bil skylt eller roll-up

I vår fyrfärgsprinter kan vi erbjuda en mängd olika material bl.a. printvinyl, banderoller av olika slag, tyger, textiltransfer och papper.

Plast för inredning och design

Här är plasten mycket användbar. Med dess olika kulörer och möjligheter till formning används plast idag till butiksinredningar, mässinredningar, möbler och mycket annat. Endast fantasin sätter gränser för vilka produkter man kan tillverka i plast.

Vi anpassar material efter ändamål

Ska det vara till bildekor, ljusskyltar eller kanske för en roll-up?