Mån-Tors, 07:00-16:00 Fre, 07.00-14.45

info@ulo.se

Plexiglasskyltar

Beställ plexiglasskyltar

I vår skyltfabrik i Motala, i Östergötland tillverkar vi många olika slags skyltar – däribland plexiglasskyltar. Våra kunder består av både slutkunder och reklambyråer, profilföretag som i sin tur erbjuder skyltar i plexiglas med gravyr och tryck till sina kunder.

Kundanpassad tillverkning av akrylskyltar

Akryl (annat namn för plexiglas) är ett mångsidigt material som tillåter tillverkning av skyltar i många olika format och utseenden. Vi tillverkar även displayprodukter som akrylställ eller fasadskyltar i plexiglas. Vi på ULÖ Plast tillverkar akrylskyltar efter våra kunders önskemål.

Kanske ska plexiglasskylten fungera som fasadskylt, butiksskylt, namnskylt eller för annat ändamål? Oavsett behov så kan vi på ULÖ Plast ta fram en skylt efter dina önskemål. Vi bearbetar plexiglaset med hjälp av laserskärning, bockning och CNC-fräsning. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad som kan tillverkas av plexiglas.

Digitaltryck & screentryck i vår skyltfabrik

Om du vill att vi även tar hand om trycket på din plåtskylt så erbjuder vi digitaltryck och screentryck i vår skyltfabrik. Men vi säljer också råmaterialet till plåtskylten för reklambyråer och profilföretag som själva trycker!

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag till en snygg plåtskylt!

Snygga & proffsiga akrylskyltar lönar sig

En skylt i plexiglas andas kvalitet och professionalism. Det säger så mycket om ett företag eller en verksamhet. Det är designen och budskapet som avgör om dina kunder uppmärksammar skylten eller ej. En gammal och omodern skylt uppskattas sällan av kunder.

Om du vill att vi även tar hand om trycket på din plexiglasskylt så erbjuder vi märkning med vinylplast, digitaltryck och screentryck i vår skyltfabrik. Men vi säljer också otryckta plexiglasskyltar till reklambyråer och profilföretag som själva trycker!

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag till en snygg skylt i plexiglas (akryl)!