Mån-Tors, 07:00-16:00 Fre, 07.00-14.45

info@ulo.se

Plåtskyltar

Beställ plåtskyltar till bl a reklam

I vår skyltfabrik i Motala, i Östergötland tillverkar vi många olika slags skyltar – däribland plåtskyltar. Våra kunder består av både slutkunder och reklambyråer, profilföretag som i sin tur erbjuder skyltar med tryck till sina kunder.

Vi tillverkar gedigna och hållbara plåtskyltar enligt dina önskemål!

Kundanpassad tillverkning av plåtskyltar

En skylt i plåt är hållbar och tål påfrestningar från väder och vind. Vi på ULÖ Plast tillverkar plåtskyltar efter våra kunders önskemål.

Kanske ska plåtskylten fungera som fasadskylt eller placeras ihop med andra skyltar invid en infart till ett industriområde? Kanske vill du ha en butiksskylt i plåt? Oavsett behov så kan vi på ULÖ Plast ta fram en skylt efter dina önskemål. Vi bearbetar plåten via laserskärning, bockning och CNC-fräsning.

Digitaltryck & screentryck i vår skyltfabrik

Om du vill att vi även tar hand om trycket på din plåtskylt så erbjuder vi digitaltryck och screentryck i vår skyltfabrik. Men vi säljer också råmaterialet till plåtskylten för reklambyråer och profilföretag som själva trycker!

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag till en snygg plåtskylt!

Snygga & proffsiga plåtskyltar lönar sig

En plåtskylt andas kvalitet och professionalism. Det säger så mycket om ett företag eller en verksamhet. Det är designen och budskapet som avgör om dina kunder uppmärksammar skylten eller ej. En solblekt, flagig och rostig plåtskylt lockar sällan till sin kunder.

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag till en snygg plåtskylt!