Mån-Tors, 07:00-16:00 Fre, 07.00-14.45

info@ulo.se

Fasadskyltar

Fasadskyltar för er butik eller kontor!

Fasadskyltar är skyltar som placeras på utsidan av en byggnad, vanligtvis nära ingången eller på fasaden. Dessa skyltar används för att visa företagsnamn, logotyper, öppettider och annan relevant information om verksamheten som är belägen i byggnaden. Fasadskyltar är viktiga för att marknadsföra och göra företaget synligt för passerande människor och potentiella kunder. De kan vara tillverkade av olika material som plast, plexiglas eller metall.  

I vår skyltfabrik i Motala, Östergötland, tillverkar vi många olika slags skyltar. Däribland fasadskyltar. Med en snygg och proffsig fasadskylt är det enklare att fånga kundernas uppmärksamhet. 

Exempel på våra skyltar  

Kundanpassad tillverkning av fasadskyltar

Ingen fasadskylt är den andra lik. Som skylttillverkare är det därför viktigt att vara lyhörd. Vi på ULÖ Plast förstår vikten av att skapa unika och anpassade skyltlösningar. Vårt engagemang ligger i att tillverka fasadskyltar och andra skyltar som uppfyller exakt det våra kunder behöver. 

Vi tror på att varje företag har en egen unika identitet och sitt eget budskap att förmedla. Därför är vårt arbete att omvandla våra kunders visioner och önskemål till skyltar av högsta kvalitet. Vare sig det handlar om materialvalet, färgschemat eller utformningen, så är vi här för att skapa skyltar som verkligen representera varje kunds ändamål. 

En snygg fasadskylt lönar sig alltid! 

En fasadskylt säger så mycket om ett företag. Det är oftast det första man möts av som potentiell kund. Den ska vara tydlig, snygg och hållbar. Om du vill att den ska synas även i mörkret kan du satsa på en fasadskylt med belysning! Andra anledningar till att ha en snygg fasadskylt är: 

 • Marknadsföring och synlighet: Fasadskyltar gör det möjligt för företaget att marknadsföra sig och bli synligt för potentiella kunder och passerande trafik. De kan locka uppmärksamhet och hjälpa till att skapa medvetenhet om företaget och dess produkter eller tjänster. 
 • Varumärkesidentifiering: En väl utformad fasadskylt med företagets namn och logotyp hjälper till att etablera företagets varumärke. Det gör det enkelt för kunder att känna igen och komma ihåg företaget. 
 • Lokalisering: Fasadskyltar hjälper kunder att hitta företagets fysiska plats. Det är särskilt viktigt för butiker, restauranger och andra företag som är öppna för allmänheten. 
 • Professionalism: En snygg och professionell fasadskylt ger ett intryck av att företaget är etablerat och pålitligt. Det kan öka förtroendet hos kunder och partners. 
 • Information: Fasadskyltar kan innehålla användbar information som öppettider, kontaktuppgifter och specialerbjudanden. Det gör det enkelt för kunder att få nödvändig information. 

Tänk på att välja ett skyltmaterial som inte bleks av solen och som är lätt att rengöra. Vi ger dig tips och råd angående val av plast- eller annat material. Det är dina förutsättningar och önskemål som styr vår skylttillverkning! 

Fasadskyltar i olika material 

Vi erbjuder fasadskyltar i plast, plexiglas eller metall. För att få fram rätt utseende tar vi hjälp av vår maskinpark. Vi kan fräsa, laserskära, bocka och mycket mer. Med hjälp av vår avdelning för plastbearbetning tar vi fram en fasadskylt i önskat format och utseende. 

Om ni vill ha tryck på skylten så använder vi oss av digitaltryck eller screentryck. Här är bara några fördelar med det olika material vi använder:  

Plast: 

 • Lättvikt: Fasadskyltar i plast är lätta och enkla att montera, vilket gör dem användbara för olika byggnadstyper. 
 • Hållbarhet: Fasadskyltar i plast är vanligtvis väderbeständiga och tål sol, regn och vind, vilket gör dem hållbara. 
 • Kostnadseffektiva: Plastskyltar är ofta mer prisvärda än vissa andra material, vilket kan vara en fördel för mindre företag eller tillfälliga evenemang. 

Plexiglas: 

 • Transparent: Fasadskyltar gjorda i plexiglas ger en modern och elegant look. De är transparenta och kan skapa intressanta visuella effekter. 
 • Lätt att anpassa: Det är enkelt att skära eller forma plexiglas i olika former och storlekar, vilket gör det idealiskt för kreativ design. 
 • UV-beständighet: Plexiglas är motståndskraftigt mot UV-strålning och bleknar inte lätt i solen. 

Metall: 

 • Styrka och hållbarhet: Fasadskyltar i metall är mycket hållbara och tål tuffa väderförhållanden. De kan vara ett utmärkt val för utomhusmiljöer. 
 • Klassisk estetik: Fasadskyltar gjorda i metall ger en klassisk och professionell look som passar bra med vissa typer av företag. 
 • Lång livslängd: Metallskyltar kan ha en lång livslängd och kräver minimalt underhåll. 

Det bästa materialet för en fasadskylt beror på företagets specifika behov, budget och estetiska preferenser. Plast, plexiglas och metall har alla sina fördelar, och valet beror på vilka egenskaper som är viktigast för det enskilda företaget.