Mån-Tors, 07:00-16:00 Fre, 07.00-14.45

info@ulo.se

Fasadskyltar

Tillverkning av fasadskyltar

I vår skyltfabrik i Motala, i Östergötland tillverkar vi många olika slags skyltar. Däribland fasadskyltar. Med en snygg och proffsig fasadskylt är det enklare att fånga kundernas uppmärksamhet.

Låt oss på ULÖ Plast tillverka din fasadskylt – allt efter dina egna önskemål!

Kundanpassad tillverkning av fasadskyltar

En fasadskylt är inte den andra lik. Som skylttillverkare är det därför viktigt att vara lyhörd. Vi på ULÖ Plast tillverkar fasadskyltar och andra skyltar efter kundens önskemål.

Fasadskyltar i olika material

Vi erbjuder fasadskyltar i plast, plexiglas eller metall. För att få fram rätt utseende tar vi hjälp av vår maskinpark. Vi kan fräsa, laserskära, bocka och mycket mer. Med hjälp av vår avdelning för plastbearbetning tar vi fram en fasadskylt i önskat format och utseende.

Om ni vill ha tryck på skylten så använder vi oss av digitaltryck eller screentryck.

En snygg fasadskylt lönar sig!

En fasadskylt säger så mycket om ett företag. Det är oftast det första man möts av som potentiell kund. Den ska vara tydlig, snygg och hållbar. Om du vill att den ska synas även i mörkret kan du satsa på en fasadskylt med belysning! Tänk på att välja ett skyltmaterial som inte bleks av solen och som är lätt att rengöra. Vi ger dig tips och råd angående val av plast- eller annat material. Det är dina förutsättningar och önskemål som styr vår skylttillverkning!

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag!