Mån-Tors, 07:00-16:00 Fre, 07.00-14.45

info@ulo.se

Banderoller & Vepor

Beställ banderoller & vepor

I vår skyltfabrik i Motala, i Östergötland tillverkar vi många olika slags banderoller och vepor. Vi har både slutkunder och reklambyråer och profilföretag som i sin tur erbjuder dessa reklamprodukter till sina kunder.

Kundanpassad tillverkning av banderoller

En banderoll eller vepa tillverkas i ett mjukt material, så att de kan hängas upp på ex. läktare, fasader eller på staket. Vi på ULÖ Plast tillverkar banderoller och vepor efter kundens önskemål.

Snygga och proffsiga banderoller lönar sig!

En banderoll säger så mycket om ett företag. Det är designen och budskapet som avgör om dina kunder uppmärksammar den. En solblekt, rynkig och trött vepa lockar inga kunder. Om du vill att vi även tar hand om trycket så erbjuder vi digitaltryck och screentryck i vår skyltfabrik. Men vi säljer också råmaterialet till banderollen för reklambyråer och profilföretag som själva trycker!

Vepor i olika material

Beroende på vilket utseende man vill ha och var banderollen ska användas så bör fundera över materialvalet. Vi på ULÖ Plast hjälper dig gärna. Vi har lång erfarenhet av olika plastmaterial. Tänk på att en banderoll ska tåla vind, vara enkel att rengöra och vika ihop. Dessutom ska trycket kunna stå emot påverkan från väder och vind.

Kontakta oss redan idag så tar vi gemensamt fram ett förslag till en vepa!